Kontorfællerne

I BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten eller måske bare en pause-kaffe.

​Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene.

Lejere pt. i BindingsVærket

TST Holding Aps

TST Holding Aps har deres administration i BindingsVærket og driver følgende restauranter i Aarhus:

Gorenje etablerede sit danske datterselskab i 1976 med hovedsæde i Glostrup, og siden har Gorenje Group Nordic udviklet sig til en multinational virksomhed med ansvaret for hele Norden og Baltikum med over 32 mio. indbyggere og med et areal på mere end 1,5 mio. km2.

Med markedsføringen af de to hvidevaremærker Gorenje og ASKO gennem et veludbygget og yderst kompetent forhandlernet i otte lande har Gorenje Group Nordic sat sig for at levere et bredt sortiment af innovative designprodukter og serviceydelser, som gør hverdagen nemmere for kunder i forskellige segmenter og prisniveauer. ​

Hos CSE Projects er målet at hjælpe mellem og store virksomheder med at effektivisere og optimere processer ved hjælp af skræddersyet IT-løsninger.

Vi bestræber os på at opnå en stor forståelse for din virksomhed og dens daglige virke. Dette gør vi for at kunne levere den mest optimale løsning og sparring for netop din virksomhed.

CSE Projects arbejder med alle slags IT-løsninger, lige fra integrationer mellem eksisterende systemer til nyudvikling af systemer der passer dine behov.

Hvis du og din virksomhed står med tankerne om et IT-projekt, eller bare har lyst til kop kaffe. Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende møde.

​A78 Arkitekter har tegnestue i Aabenraa og Aarhus, Danmark. Sammen er vi et hold bestående af engagerede arkitekter og konstruktører, der beskæftiger sig med byggeopgaver overalt i Danmark. Vi leverer arkitektrådgivning og totalløsninger.


Google fotografering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Vi laver flotte interaktive præsentationer og Panowalks med info-hotspots. Virtuelle ture indendørs, udendørs og i luften. 


Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende timer i vores store klatreparker. Tag familien eller vennerne med og nyd nogle aktive timer i de skønne naturomgivelser.​

For dem, der ikke har lyst til at klatre, er det gratis at kigge på og hygge sig på jorden i vores hytte i Randers eller på terassen med kig til Zoo i Aalborg.​

Vi tager gerne i mod større grupper, så kontakt os endelig, hvis du har et arrangement i tankerne. Vi vil gerne være med til at gøre polterabenden, firmaarrangementet, klasseturen eller fødselsdagen uforglemmelig.

En lille digital tegnestue, som primært arbejder med branding og brugerfladedesign, men også varetager mindre udviklingsopgaver.


YRV rengøring og flytning til en hver tid. Har du et kontor der skal rengøres eller en flytning du har brug for hjælp på? Så står YRV klar med 22 medarbejder som alle har mange års erfaring da vi er udspringere af super1rent og NS Klargøring. Vi er et hold med specalister indenfor både rengøringer og flytning.

Unique Code

Unique Code er en lille IT-konsulent virksomhed, der hjælper både små og store virksomheder med deres IT projekter.


Specialist i Online synlighed til små virksomheder

13 års erfaring i den digitale branche, har ført mig til en specialisering af strategier for den lille virksomhed, den lokale virksomhed samt nichevirksomheden.

Når du laver en aftale med os, så stopper vi ikke før opgaven er løst. Vi rådgiver, analyserer, strukturerer, designer og sørger for, at hele din digitale løsning hænger sammen og opfylder de parametre, der skal til for at få kunder i butikken.

/Christina Aarestrup – Ejer og Specialist


SkiLab tilbyder skikurser og -træningscamps til passionerede skilærere og skiløbere, der gerne vil blive endnu bedre på ski. På vores camps og kurser skaber vi et stærkt socialt skimiljø som fundament for læring, og herudfra bygger vi dygtigere skiløbere.

​Idéen til SkiLab er opstået ud fra en stærk lyst til at undervise ambitiøse skiløbere, kombineret med en tanke om at skabe et fedt træningsforum hvor socialt sammenhold og udvikling er i centrum.​

SkiLab startede med forberedelsescamps til Den Danske Skiskoles instruktørkurser som omdrejningspunkt. Siden har har det udvilet sig til at vi også laver RaceCamps af høj klasse, samlinger af ambitiøse instruktører på ProCamp, og senest har vi indgået samarbejde med Danski om konceptet SkiBootCamp. Uanset hvilken camp du møder os på, vil du også møde en stor passion for dansk skisport, og du vil opleve undervisning og træning af højeste kvalitet – det er nemlig det vi brænder for.

Vi er Danmarks eneste parti, der ønsker frihed og at mennesker skal bestemme så meget som muligt. Alle beslutninger skal træffes så tæt på borgeren som muligt. Støt os gerne med en vælgererklæring.


Merete Høeg Laursen

Jeg sidder pt. som studerende til dekoratør med en baggrund fra arkitektskolen og designskolen indenfor møbel og rum. Som autodidakt kunstner ser jeg alt fra en kunstnerisk vinkel, hvorfor jeg derfor tegnet og malet, siden jeg kunne holde en blyant i hånden. Jeg har en enkeltmandsvirksomhed MHøeg Design, som der kommer mere fokus på efter endt uddannelse til februar næste år.


Hvad siger vores lejere?​​
 • Global Image, lejer hos BindingsVærket

  Hyggeligt centralt beliggende kontorfællesskab, med super søde "kolleger"/kontorfæller. Jeg vil helt klart anbefale Bindingsværket til enkeltmands eller mindre virksomheder. Jeg kender ikke til et kontorfællesskab i denne prisklasse med samme gode beliggenhed. Der er god men produktiv stemning på kontoret, og gratis frugt og kaffe.

 • Rune Jensen, lejer hos BindingsVærket

  Fantastisk kontorfællesskab, med plads til at man både kan fokusere på arbejdet, men også tilbringe hverdagen med interessante mennesker - alt fra ambitiøse forretningsfolk, iværksættere og freelancere til studerende der skriver speciale.

  God energi, hyggelige lokaler og ikke mindst en kanon beliggenhed. Og så er der altid fyldt op med kaffe, hvilket jo er det vigtigste. Varm anbefaling herfra.​

 • Søren Madsen, lejer hos BindingsVærket

  Socialt, hyggeligt og et godt beliggende kontorfællesskab til RIGTIG gode priser. Henvender sig bedst til nyopstartede virksomheder (1-3 personer), som ikke gider betale i dyredomme for deres første kontor (Eller betale meget for en kontorplads i det hele taget)

  Kontorfællesskab Aarhus - BindingsVærket

  Nørre Alle 22, 1, 8000 Aarhus C​
  Klik her for rutevejledning

  Telefon: 21 62 91 11
  E-mail: info@bindingsvaerket.dk 

  ​CVR​: 20421886

  Fleksibelt kontorfællesskab

  Forskellige virksomheder har forskellige behov. Hos BindingsVærket Kontorfællesskab har du mulighed for at indrette dig efter dine individuelle ønsker.

  ​Som fuldtidslejer kan du rokere til større eller mindre lokaler i takt med, at din virksomhed udvikler sig – og der er adgang til kontoret døgnet rundt alle ugens dage.

  Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

  📣Charmerende kontorlokaler i Aarhus C tilbydes til lav pris.😀
  Nyligt istandsat, forskellige størrelser, nogle med egen indgang.
  👉Kig indenfor her: bindingsvaerket.dk/faciliteter/kig-indenfor.aspx
  Vi glæder os til at nye lejere gør os selskab. Prisen er kr. 1.800,- eks. moms pr. skrivebord. Ring 21629111 for en snak om mulighederne i byens fleksible og billige kontorfællesskab med kun 2 måneders binding.
  Adresse: Nørre Alle 22, 8000 Aarhus C (lige ved siden af REMA1000)
  PS: Du kan også leje vores hyggelige mødelokale for kr. 100,- eks. moms pr. time.
  ... See MoreSee Less

  📣Charmerende kontorlokaler i Aarhus C tilbydes til lav pris.😀
Nyligt istandsat, forskellige størrelser, nogle med egen indgang.
👉Kig indenfor her: https://bindingsvaerket.dk/faciliteter/kig-indenfor.aspx
Vi glæder os til at nye lejere gør os selskab. Prisen er kr. 1.800,- eks. moms pr. skrivebord. Ring 21629111 for en snak om mulighederne i byens fleksible og billige kontorfællesskab med kun 2 måneders binding. 
Adresse: Nørre Alle 22, 8000 Aarhus C (lige ved siden af REMA1000)
PS: Du kan også leje vores hyggelige mødelokale for kr. 100,- eks. moms pr. time.
  Load more