​Kontorfællerne

​I BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten eller måske bare en pause-kaffe.

Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene.

Lejere pt. i BindingsVærket​

TST Holding Aps

TST Holding Aps har deres administration i BindingsVærket 

og driver følgende restauranter i Aarhus:

Restaurant MellemRum

https://restaurantmellemrum.dk

Restaurant Ombord

https://restaurantombord.dk

Restaurant Komfur

https://restaurantkomfur.dk

Thorsager Forsamlingshus
http://thorsagerforsamlingshus.dk

a78

A78 Arkitekter

​A78 Arkitekter har tegnestue i Aabenraa og Aarhus, Danmark. Sammen er vi et hold bestående af engagerede arkitekter og konstruktører, der beskæftiger sig med byggeopgaver overalt i Danmark. Vi leverer arkitektrådgivning og totalløsninger.

https://a78.dk/​​

SkiLab

SkiLab tilbyder skikurser og -træningscamps til passionerede skilærere og skiløbere, der gerne vil blive endnu bedre på ski.
På vores camps og kurser skaber vi et stærkt socialt skimiljø som fundament for læring, og herudfra bygger vi dygtigere skiløbere.

Idéen til SkiLab er opstået ud fra en stærk lyst til at undervise ambitiøse skiløbere, kombineret med en tanke om at skabe et fedt træningsforum hvor socialt sammenhold og udvikling er i centrum.

SkiLab startede med forberedelsescamps til Den Danske Skiskoles instruktørkurser som omdrejningspunkt. Siden har har det udvilet sig til at vi også laver RaceCamps af høj klasse, samlinger af ambitiøse instruktører på ProCamp, og senest har vi indgået samarbejde med Danski om konceptet SkiBootCamp. Uanset hvilken camp du møder os på, vil du også møde en stor passion for dansk skisport, og du vil opleve undervisning og træning af højeste kvalitet – det er nemlig det vi brænder for.
https://skilab.dk/

Klatreparken Randers, Aalborg og Silkeborg

Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende timer i vores store klatreparker. Tag familien eller vennerne med og nyd nogle aktive timer i de skønne naturomgivelser.

For dem, der ikke har lyst til at klatre, er det gratis at kigge på og hygge sig på jorden i vores hytte i Randers eller på terassen med kig til Zoo i Aalborg.

Vi tager gerne i mod større grupper, så kontakt os endelig, hvis du har et arrangement i tankerne. Vi vil gerne være med til at gøre polterabenden, firmaarrangementet, klasseturen eller fødselsdagen uforglemmelig.
Læs mere på www.klatreparken.dk

YRV rengøring og flytning til en hver tid. Har du et kontor der skal rengøres eller en flytning du har brug for hjælp på? Så står YRV klar med 22 medarbejder som alle har mange års erfaring da vi er udspringere af super1rent og NS Klargøring. Vi er et hold med specalister indenfor både rengøringer og flytning.

http://yrv.dk/

Gorenje etablerede sit danske datterselskab i 1976 med hovedsæde i Glostrup, og siden har Gorenje Group Nordic udviklet sig til en multinational virksomhed med ansvaret for hele Norden og Baltikum med over 32 mio. indbyggere og med et areal på mere end 1,5 mio. km2.

Med markedsføringen af de to hvidevaremærker Gorenje og ASKO gennem et veludbygget og yderst kompetent forhandlernet i otte lande har Gorenje Group Nordic sat sig for at levere et bredt sortiment af innovative designprodukter og serviceydelser, som gør hverdagen nemmere for kunder i forskellige segmenter og prisniveauer.


Se mere her:

​​

www.gorenje.dk
​www.asko.dk
www.hisense.dk​

- Din kommende digitale samarbejdspartner

To ildsjæle fra Aarhus...

Gade og Nielsen blev stiftet for at hjælpe virksomheder med online annoncering samt deres digitale univers. Vi kigger på din virksomhed ud fra et helikopterperspektiv, og i tæt samarbejde med dig, sparer vi omkring, hvordan din virksomhed bedst drager nytte af de sociale medier og hvilken retning, der skaber mest succes for dig og din virksomheds foretagende! Vi brænder for at skabe den gode relation og de bedste resultater for din virksomhed!

Læs mere på: www.gadeognielsen.com

Specialist i Online synlighed til små virksomheder.

13 års erfaring i den digitale branche, har ført mig til en specialisering af strategier for den lille virksomhed, den lokale virksomhed samt nichevirksomheden.

Når du laver en aftale med os, så stopper vi ikke før opgaven er løst. Vi rådgiver, analyserer, strukturerer, designer og sørger for, at hele din digitale løsning hænger sammen og opfylder de parametre, der skal til for at få kunder i butikken.

/Christina Aarestrup – Ejer og Specialist

Læs mere på https://www.seoconsult.dk

csep-logo

CSE Projects ApS

Hos CSE Projects er målet at hjælpe mellem og store virksomheder med at effektivisere og optimere processer ved hjælp af skræddersyet IT-løsninger.

Vi bestræber os på at opnå en stor forståelse for din virksomhed og dens daglige virke. Dette gør vi for at kunne levere den mest optimale løsning og sparring for netop din virksomhed.

CSE Projects arbejder med alle slags IT-løsninger, lige fra integrationer mellem eksisterende systemer til nyudvikling af systemer der passer dine behov.

Hvis du og din virksomhed står med tankerne om et IT-projekt, eller bare har lyst til kop kaffe. Så tøv ikke med at kontakte os for et uforpligtende møde.

Læs mere om CSE Projects på www.csep.dk

KursusMaker

KursusMakers mål er, at

- udbyde kurser for pædagoger, lærere og andre fagfolk.

- give viden og skabe videndeling inden for forskellige fagområder og erfaringsudveksling på tværs af roller og fag til dygtiggørelse af personalet på arbejdspladserne.

- give den bedst mulige undervisning til en konkurrencedygtig pris.

- medvirke til, at barnet, den unge, den voksne, den handicappede, den udsatte skal få de bedst mulige betingelser i livet.
http://www.kursusmaker.dk/

Kontorfællesskab Aarhus C

JFK21

Vi er Danmarks eneste parti, der ønsker frihed og at mennesker skal bestemme så meget som muligt. Alle beslutninger skal træffes så tæt på borgeren som muligt. Støt os gerne med en vælgererklæring.

​https://jfk21.dk/​

Google fotografering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Vi laver flotte interaktive præsentationer og Panowalks med info-hotspots. Virtuelle ture indendørs, udendørs og i luften. 

Læs mere på businessviewdenmark.dk

Et af byens ældste og billigste kontorfællesskaber

Som kontorhotel ønsker vi hos BindingsVærket at give byens iværksættere de optimale rammer for at udvikle deres forretning – til den lavest mulige husleje. Det har været en del af vores mission siden år 2000, hvorfor vi også i dag er et af byens absolut billigste kontorfællesskaber.

Stort mødelokale

I det rolige baghus har vi indrettet et stort og charmerende mødelokale. Med altan, brændeovn, eget køkken og toilet. Lej det for kr. 100,- /time.​

Med i huslejen får du

Virtuelt kontor / postadresse

Ønsker du blot en postadresse og måske adgang til vort mødelokale af og til, så lader det sig gøre for kr. 500 – 800 pr. mnd. Kontakt for nærmere aftale.

Læs mere

Fantastisk kontorfællesskab, med plads til at man både kan fokusere på arbejdet, men også tilbringe hverdagen med interessante mennesker - alt fra ambitiøse forretningsfolk, iværksættere og freelancere til studerende der skriver speciale.


God energi, hyggelige lokaler og ikke mindst en kanon beliggenhed. Og så er der altid fyldt op med kaffe, hvilket jo er det vigtigste. Varm anbefaling herfra.​

- Rune Jensen​

Hyggeligt centralt beliggende kontorfællesskab, med super søde "kolleger"/kontorfæller. Jeg vil helt klart anbefale Bindingsværket til enkeltmands eller mindre virksomheder. Jeg kender ikke til et kontorfællesskab i denne prisklasse med samme gode beliggenhed. Der er god men produktiv stemning på kontoret, og gratis frugt og kaffe.

- Global Image

Socialt, hyggeligt og et godt beliggende kontorfællesskab til RIGTIG gode priser. Henvender sig bedst til nyopstartede virksomheder (1-3 personer), som ikke gider betale i dyredomme for deres første kontor (Eller betale meget for en kontorplads i det hele taget)

- Søren Madsen

Hvad siger vores lejere?​​

Kontorfællesskab Aarhus - BindingsVærket

Nørre Alle 22, 1, 8000 Aarhus C​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 62 91 11

E-mail: info@bindingsvaerket.dk

CVR​: 20421886

Fleksibelt kontorfællesskab

Forskellige virksomheder har forskellige behov. Hos BindingsVærket Kontorfællesskab har du mulighed for at indrette dig efter dine individuelle ønsker.

Som fuldtidslejer kan du rokere til større eller mindre lokaler i takt med, at din virksomhed udvikler sig – og der er adgang til kontoret døgnet rundt alle ugens dage.