Kontorpriser i Århus kontorfællesskab

Hos BindingsVærket vil vi være det mest fleksible kontorfællesskab i Århus C. Det betyder, at vi finder en plads til dig i vores kontorhotel, der imødekommer præcis dine behov. Vi har fire typer af lejemål, men du er også velkommen til at kontakte os for at få en skræddersyet løsning.


Iværksætter

BindingsVærkets iværksætterpladser er øremærkede til dig, der lige er gået i gang og som måske er lidt usikker på fremtiden. Med en iværksætterplads får du, i op til 2 måneder, adgang til alle faciliteter mellem kl. 9 og 16. Du får ikke nøgler og du betaler ikke depositum – og du er ikke underlagt nogen opsigelsesfrist udover at du betaler for en måned ad gangen.

Pris: 1.000 kr. pr. måned ekskl. moms.


Speciale for studerende

Med en specialeplads hos BindingsVærket får du fred og ro til at skrive dit speciale. Du får et fast skrivebord i en nærmere aftalt tidsperiode og har adgang til alle faciliteter 24 timer i døgnet.

Pris: 60 kr. pr. dag ekskl. moms.


Fleksibel

Som en af kontorfællesskabets fleksible lejere har du adgang til en af BindingsVærkets kontorpladser samt alle faciliteter netop de dage, hvor du har brug for det. Som fleksibel lejer har du ingen opsigelsesfrist men betaler blot for de dage hvor du anvender kontorpladsen.

Pris: 100 kr. pr. dag ekskl. moms.


Fuldtid

Som fuldtidslejer hos BindingsVærket Kontorfællesskab har du adgang til din egen faste kontorplads og samtlige faciliteter 24 timer i døgnet. Opsigelsesfristen for en fuldtidsplads er to måneder.

Pris: 1.800 kr. pr. måned ekskl. moms.


Virtuelt kontor

Behøver du blot en postadresse og måske en sjælden gang imellem adgang til et mødelokale, så er det også muligt. Vi kan videresende posten til dig hvis det ønskes.

Pris: 600 kr. pr. måned ekskl. moms.


Ved udlevering af nøgler opkræves et depositum.

Kontakt BindingsVærket Kontorfællesskab for et skræddersyet tilbud på din næste kontorplads. Tlf. 21 62 91 11, info@bindingsvaerket.dk.

Hvad har du brug for på dit kontor? Se BindingsVærkets faciliteter.