Kontorfællerne

I BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten i det hyggelige køkken.

Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene.

Lejere pt. i BindingsVærket

JVR Consult
JVR Consult har et enkelt mål. Vi øger vores kunders omsætning gennem salgs- og markedsføringsaktiviteter. Vores arbejde inkluderer bl.a. salgsoptimering, kontakt til pressen og digital markedsføring. Vi hjælper vores kunder med at producere indhold såsom tekst, billeder og video til deres digitale platforme, inklusive sociale medier og hjemmeside. Vores produktioner indgår altid i den bredere strategi om at skabe vækst og resultater.
I bund og grund hjælper JVR Consult kunder med at udvikle deres virksomhed, hvad enten det gælder salg, markedsføring, HR, strategier eller processer.
https://jvrconsult.dk/

Nicoleg..,- ApS

Nicoleg er et dansk legepladsfirma, som producerer og opsætter naturlegepladser i robinietræ til bl.a. institutioner, skoler, boligforeninger og private. Vi har fokus på både leg og læring, og taler både til børnenes fantasi og udvikling. Vi ser stor værdi i at udvikle kreative og fantasifulde legeløsninger og -produkter. Firmaet har kontor i både København og Aarhus, og monterer legepladser i hele landet.
I vores logo kan du se to punktummer, et komma og en streg – for børnerimet tro, sådan tegnes Nicoleg. Vi laver legepladser i øjenhøjde med vores allervigtigste kunder, nemlig: Børnene.
https://www.nicoleg.dk/


Sponsor-salg IVS
Sponsorsalg har til formål at sikre midler til lokalsporten. Det være sig midler indenfor rådgivning, kommunikation, storskærmsløsninger og salg af sponsorater. Derudover har vi flere andre projekter i skuffen, så tøv ikke med at kontakte os såfremt du er interesseret i at løfte din klub på forskellige kommercielle områder. Vores primære målgruppe er breddeklubber samt professionelle klubber. Vi er også åbne overfor samarbejder med forbund og sportsudøvere inden for diverse sportsgrene såsom motorsport, svømning, badminton mv. http://www.sponsor-salg.dk/formaal/


Håndværker.dk er med vores over 61.427 håndværkere landets største håndværker-søgeportal. Intet andet sted finder du så mange håndværkere samlet på ét sted. Det tidligere Prisberegning.dk og Henttilbud.dk er i dag lagt ind under Håndværker.dk til én samlet gratis inspirerende håndværker-søgemaskine, der let giver dig et overblik over de mere end 61.427 håndværkere, mere end 5.283 inspirerende byggeprojekter og over 82.528 anbefalinger fra tilfredse forbrugere.
Vi hjælper dagligt brugerne med at finde den helt rigtige håndværker ud fra gode anbefalinger fra andre tilfredse brugere – vi kalder det for “Det perfekte match”. Håndværker.dk er den eneste platform i Danmark, som på baggrund af intelligente match-kriterier hurtigt hjælper brugerne hen til den helt rigtige lokale håndværker. www.håndværker.dk

SkiLab tilbyder skikurser og -træningscamps til passionerede skilærere og skiløbere, der gerne vil blive endnu bedre på ski.
På vores camps og kurser skaber vi et stærkt socialt skimiljø som fundament for læring, og herudfra bygger vi dygtigere skiløbere.

Idéen til SkiLab er opstået ud fra en stærk lyst til at undervise ambitiøse skiløbere, kombineret med en tanke om at skabe et fedt træningsforum hvor socialt sammenhold og udvikling er i centrum.

SkiLab startede med forberedelsescamps til Den Danske Skiskoles instruktørkurser som omdrejningspunkt. Siden har har det udvilet sig til at vi også laver RaceCamps af høj klasse, samlinger af ambitiøse instruktører på ProCamp, og senest har vi indgået samarbejde med Danski om konceptet SkiBootCamp. Uanset hvilken camp du møder os på, vil du også møde en stor passion for dansk skisport, og du vil opleve undervisning og træning af højeste kvalitet – det er nemlig det vi brænder for.
https://skilab.dk/

KursusMaker
KursusMakers mål er, at

  • udbyde kurser for pædagoger, lærere og andre fagfolk.
  • give viden og skabe videndeling inden for forskellige fagområder og erfaringsudveksling på tværs af roller og fag til dygtiggørelse af personalet på arbejdspladserne.
  • give den bedst mulige undervisning til en konkurrencedygtig pris.
  • medvirke til, at barnet, den unge, den voksne, den handicappede, den udsatte skal få de bedst mulige betingelser i livet.
    http://www.kursusmaker.dk/

The Wilderness Incorporated

Kursusledelse, Rekruttering, Rådgivning, Organisationsudvikling, Kulturforståelse og formidling
Monitorering, Evaluering og Impact-måling af udviklingsprojekter
Projektformulering og ledelse
Civilsamfundsudvikling i DK og udviklingslande
Organisationsudvikling bl.a. ved hjælp af :
Theory of Change (TOC),
Most Significant Changes (MSC),
Results BasedManagement,

Ledelse af forandringsprocesser i
organisationer.
http://wildernessinc.dk/


FrameWorkers Photography
Fotograf-virksomhed med fokus på portrætter af både erhvervsfolk og private. Endvidere udføres Google fotografering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Læs mere på https://businessviewdenmark.dk/ og https://frameworkers.dk/

FrameMakers
Er et kommunikationsbureau bestående af dygtige personer indenfor grafisk design, tekstforfattelse, konceptudvikling, fotografering og kommunikationsstrategier. Vi leverer løsninger til internet, tryksager, mobil reklame og søger altid at opbygge den gode relation til vore kunder og samarbejdspartnere.
Vi har kontor i Århus og dækker hele landet.
https://www.framemakers.dk/

Fleksible kontorlejemål

læs mere her

Lejere i kontorfællesskab BindingsVærket Århus

Følg med på Facebook