Kontorfællerne

På BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten i det hyggelige køkken.

Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene. 

Lejere i BindingsVærket

Høks
Vi udvikler og implementerer skræddersyede hjemmesider og webløsninger til din virksomheds behov og hjælper dig med den efterfølgende markedsføring. Læs mere på www.hoeks.dk
Book Studenterkørsel
Danmarks største formidlingsportal af studenterkørsler.
1 klik. 1. samtale. 3 tilbud.
Gratis og helt uforpligtende!
http://www.bookstudenterkorsel.dk/
Den Røde Pen
Korrekturlæsning af magasiner og bøger
Er du træt af at opdage slåfejl, dumme faktuelle fejl og forkerte kommaer i dine udgivelser? Så brug Den Røde Pen. Vi har 11 års erfaring med korrekturlæsning og har nu specialiseret os i magasiner og bøger, opsat i enten InDesign eller Word.

Vi sørger for et stabilt flow, hvor du får dine artikler retur efter 24 eller 48 timer, enten pr. mail eller via FTP. De returnerede dokumenter er nænsomt støvsuget for fejl, sproget er finpudset, og vi har tjekket både layout og indhold og foreslået løsninger, som din redaktion kan tage stilling til.

Vi redder din udgivelse fra ærgerlige bommerter – inden tryk.
http://www.denroedepen.dk/

Global Image / Nicolai Nyby Kibsgaard
Webdesigner/manager og udpræget wordpress nørd
Jeg arbejder med at lave hjemmesider, og andre webløsninger. Jeg står for alt fra bestilling af domæner og opsætning af database, til billedeoptimering og layout. Vi har et hold af freelance webdesignere, til at hjælpe os, som jeg også holder lidt styr på. Min primære opgave, er at udvikle nye hjemmesider for kunder. Vi bruger primært WordPress til vores opgaver, da det er oplagt for den type sider vi laver. Jeg har derfor gennem tiden fået en stor viden på dette område. Jeg elsker at nørde og er meget logisk tænkende.
www.global-image.dk
adhTranslation
v/Annette Horsbøl

Jeg er statsautoriseret translatør i engelsk og arbejder mest med oversættelse fra norsk, svensk og engelsk til dansk inden for markedsføring, beklædning, hotel- og rejsebranchen samt tekniske tekster.

Kontaktoplysninger
E-mail: adhtranslation@hotmail.com
Telefon: 60642810

Ane Fink Madsen
Statsaut. translatør

Oversættelse, korrektur og tekstrevision

Jeg er statsautoriseret translatør i fransk og arbejder primært med oversættelse fra fransk og engelsk til dansk af EU-tekster, tekniske tekster mv. Jeg påtager mig endvidere gerne korrektur- og tekstrevisionsopgaver.

Kontaktoplysninger
E-mail: ane@finkmadsen.dk
Telefon: +45 22589670
Fax: 86 20 82 67

Dannection ApS
Vi beskæftiger os med online markedsføring og står bl.a. bag online initiativer såsom viergroenne.dk, gocondom.com, rankscanner.com og hjælper virksomheder til mere synlighed på sociale medier og søgemaskiner.

Rune Hvorslev Jensen
Tlf. +45 28 40 69 90

MessageMatters
MessageMatters er et kommunikationsbureau, der hjælper din virksomhed med knivskarpe budskaber. Budskaber, der sælger dit produkt, motiverer dine medarbejdere eller skaber relationer med samarbejdspartnere. Det kan være gennem tekster til hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og brochurer. Måske er artikler i egne magasiner, presseomtale eller events i stedet den rette vej til målet. Det finder vi ud af sammen.

MessageMatters.dk
Stina Askholm Hansen
tlf. 60 65 44 42

FrameMakers
Er et kommunikationsbureau bestående af dygtige personer indenfor grafisk design, tekstforfattelse, konceptudvikling, fotografering og kommunikationsstrategier. Vi leverer løsninger til internet, tryksager, mobil reklame (taxa, fly-haleror m.m.) og søger altid at opbygge den gode relation til vore kunder og samarbejdspartnere.

Således lever vi primært af et stærkt netværk af tilfredse kunder og glade samarbejdspartnere som anbefaler os til nye spændende opgaver og udfordringer.

Vi har p.t. kontor i Århus, BindingsVærket, og dækker hele landet i kraft af et omfattende netværk af underleverandører.

FrameMakers
Nørre Allé 22, 1.
8000 Århus C

Tlf: 21 62 91 11

FrameWorkers Photography
Er en mindre freelance fotograf-virksomhed med fokus på portrætter af både erhvervsfolk og private. Endvidere udføres Google fotograrering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Læs mere på www.businessphoto.dk

Kontaktoplysninger
FrameWorkers
Nørre Allé 22, 1.
8000 Århus C
att. Rasmus Hansen

Telefon: 21 62 91 11
www.frameworkers.dk
ras@frameworkers.dk

Buch Kommunikation
Ejes og drives af journalist Mette Buch Jensen, udfører en bred vifte af opgaver inden for journalistik og kommunikation. Jeg løser tv- og radioopgaver for DR, skriver artikler til magasiner som Helse og Femina, arbejder med fundraising (blandt andet for Mandecentret), skriver hjemmesidetekster og afholder workshops i etik og tv-journalistik for blandt andre Hadsten Højskole. Jeg er uddannet fra Danmarks Medie – og Journalisthøjskole i 1998, har været ansat i DR i en årrække og etablerede Buch Kommunikation i 2011. Jeg har en cand.public fra Aarhus Universitet og en diplomuddannelse i analytisk journalistik.
Læs mere på www.buch-kommunikation.dk
Happy Helper
Er en rengøringsplatform, hvor erhverv og private kan booke deres egen rengøring. Som der er airbnb for udlejer. så er der happyhelper for rengøring.
aarhus@happyhelper.dk
www.happyhelper.dk
Mapflakes
Vi er lige på trapperne med vores app, hvor vi lader brugerne skabe, dele og gemme unikke kort over hele verden.
Vi tror på at ingen skal gå glip af gode oplevelser, og at det er på tide at udfordre de gamle vaner.

Vi ses i Appstore og Googleplay – No one should miss out

Kontakt: slj@mapflakes.com

Fleksible kontorlejemål

læs mere her

Lejere i kontorfællesskab BindingsVærket Århus

Følg med på Facebook