Kontorfællerne

I BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten i det hyggelige køkken.

Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene.

Lejere pt. i BindingsVærket


Sponsor-salg IVS
Sponsorsalg har til formål at sikre midler til lokalsporten. Det være sig midler indenfor rådgivning, kommunikation, storskærmsløsninger og salg af sponsorater. Derudover har vi flere andre projekter i skuffen, så tøv ikke med at kontakte os såfremt du er interesseret i at løfte din klub på forskellige kommercielle områder. Vores primære målgruppe er breddeklubber samt professionelle klubber. Vi er også åbne overfor samarbejder med forbund og sportsudøvere inden for diverse sportsgrene såsom motorsport, svømning, badminton mv. http://www.sponsor-salg.dk/formaal/

Grøntkontor.dk er startet ud fra et ønske om at bidrage til en bæredygtig planet med ansvarlighed over for dens beboere.

Vi vil gerne medvirke til, at uskønne, forurenende PVC-produkter o.l. produceret under tvivlsomme forhold, erstattes med gedigne og veldesignede produkter, produceret af bæredygtige materialer med en høj grad af social ansvarlighed.

Vi lægger specielt vægt på, at vores produkter;

  • i fremstillingsproces, materialer og transport belaster vores hårdt prøvede planet mindst muligt
  • produceres under anstændige og betryggende forhold med velbetalt arbejdskraft
  • er funktionelt og æstetisk veldesignede
  • prismæssigt så vidt muligt kan matche tilsvarende miljøbelastende produkter

Læs mere på grontkontor.dk

SkiLab tilbyder skikurser og -træningscamps til passionerede skilærere og skiløbere, der gerne vil blive endnu bedre på ski.
På vores camps og kurser skaber vi et stærkt socialt skimiljø som fundament for læring, og herudfra bygger vi dygtigere skiløbere.

Idéen til SkiLab er opstået ud fra en stærk lyst til at undervise ambitiøse skiløbere, kombineret med en tanke om at skabe et fedt træningsforum hvor socialt sammenhold og udvikling er i centrum.

SkiLab startede med forberedelsescamps til Den Danske Skiskoles instruktørkurser som omdrejningspunkt. Siden har har det udvilet sig til at vi også laver RaceCamps af høj klasse, samlinger af ambitiøse instruktører på ProCamp, og senest har vi indgået samarbejde med Danski om konceptet SkiBootCamp. Uanset hvilken camp du møder os på, vil du også møde en stor passion for dansk skisport, og du vil opleve undervisning og træning af højeste kvalitet – det er nemlig det vi brænder for.
https://skilab.dk/

KursusMaker
KursusMakers mål er, at

  • udbyde kurser for pædagoger, lærere og andre fagfolk.
  • give viden og skabe videndeling inden for forskellige fagområder og erfaringsudveksling på tværs af roller og fag til dygtiggørelse af personalet på arbejdspladserne.
  • give den bedst mulige undervisning til en konkurrencedygtig pris.
  • medvirke til, at barnet, den unge, den voksne, den handicappede, den udsatte skal få de bedst mulige betingelser i livet.
    http://www.kursusmaker.dk/

FrameWorkers Photography
Fotograf-virksomhed med fokus på portrætter af både erhvervsfolk og private. Vi laver event-fotografering, har været til 145 bryllupper og et utal af konfirmationer, fødselsdage o.lign.
Firma-receptioner, jubilæer og medarbejder-events dokumenteres i skønne stemningsbilleder.
Læs mere på https://frameworkers.dk/

FrameMakers
Er et kommunikationsbureau bestående af dygtige personer indenfor grafisk design, tekstforfattelse, konceptudvikling, fotografering og kommunikationsstrategier. Vi leverer løsninger til internet, tryksager, mobil reklame og søger altid at opbygge den gode relation til vore kunder og samarbejdspartnere.
Vi har kontor i Århus og dækker hele landet.
https://www.framemakers.dk/


Vi er Danmarks eneste parti, der ønsker frihed og at mennesker skal bestemme så meget som muligt. Alle beslutninger skal træffes så tæt på borgeren som muligt. https://jfk21.dk/

VELKOMMEN TIL KLATREPARKEN RANDERS OG KLATREPARKEN AALBORG

Glæd dig til timevis af sjove, vilde og udfordrende timer i vores to store klatreparker. Tag familien eller vennerne med og nyd nogle aktive timer i de skønne naturomgivelser.

For dem, der ikke har lyst til at klatre, er det gratis at kigge på og hygge sig på jorden i vores hytte i Randers eller på terassen med kig til Zoo i Aalborg.

Vi tager gerne i mod større grupper, så kontakt os endelig, hvis du har et arrangement i tankerne. Vi vil gerne være med til at gøre polterabenden, firmaarrangementet, klasseturen eller fødselsdagen uforglemmelig.
Læs mere på www.klatreparken.dk

Career Denmark teaches internationals how to communicate their value to Danish companies in a Danish cultural context. Job search strategies taught include how to make the call, cv, cover letter, LinkedIn profile and content, networking and job interview.
Read more at careerdenmark.dk

Google fotografering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Vi laver flotte interaktive præsentationer og Panowalks med info-hotspots. Virtuelle ture indendørs, udendørs og i luften. Læs mere på businessviewdenmark.dk

Fleksible kontorlejemål

læs mere her

Lejere i kontorfællesskab BindingsVærket Århus

Følg med på Facebook