Kontorfællerne

På BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten i det hyggelige køkken.

Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene. 

Lejere i BindingsVærket

Høks
Vi udvikler og implementerer skræddersyede hjemmesider og webløsninger til din virksomheds behov og hjælper dig med den efterfølgende markedsføring. Læs mere på www.hoeks.dk
Book Studenterkørsel
Danmarks største formidlingsportal af studenterkørsler.
1 klik. 1. samtale. 3 tilbud.
Gratis og helt uforpligtende!
http://www.bookstudenterkorsel.dk/
adhTranslation
v/Annette Horsbøl

Jeg er statsautoriseret translatør i engelsk og arbejder mest med oversættelse fra norsk, svensk og engelsk til dansk inden for markedsføring, beklædning, hotel- og rejsebranchen samt tekniske tekster.

Kontaktoplysninger
E-mail: adhtranslation@hotmail.com
Telefon: 60642810

Ane Fink Madsen
Statsaut. translatør

Oversættelse, korrektur og tekstrevision

Jeg er statsautoriseret translatør i fransk og arbejder primært med oversættelse fra fransk og engelsk til dansk af EU-tekster, tekniske tekster mv. Jeg påtager mig endvidere gerne korrektur- og tekstrevisionsopgaver.

Kontaktoplysninger
E-mail: ane@finkmadsen.dk
Telefon: +45 22589670
Fax: 86 20 82 67

Happy Helper
Er en rengøringsplatform, hvor erhverv og private kan booke deres egen rengøring. Som der er airbnb for udlejer. så er der happyhelper for rengøring.
aarhus@happyhelper.dk
www.happyhelper.dk
MessageMatters
MessageMatters er et kommunikationsbureau, der hjælper din virksomhed med knivskarpe budskaber. Budskaber, der sælger dit produkt, motiverer dine medarbejdere eller skaber relationer med samarbejdspartnere. Det kan være gennem tekster til hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og brochurer. Måske er artikler i egne magasiner, presseomtale eller events i stedet den rette vej til målet. Det finder vi ud af sammen.

MessageMatters.dk
Stina Askholm Hansen
tlf. 60 65 44 42

FrameMakers
Er et kommunikationsbureau bestående af dygtige personer indenfor grafisk design, tekstforfattelse, konceptudvikling, fotografering og kommunikationsstrategier. Vi leverer løsninger til internet, tryksager, mobil reklame (taxa, fly-haleror m.m.) og søger altid at opbygge den gode relation til vore kunder og samarbejdspartnere.

Således lever vi primært af et stærkt netværk af tilfredse kunder og glade samarbejdspartnere som anbefaler os til nye spændende opgaver og udfordringer.

Vi har p.t. kontor i Århus, BindingsVærket, og dækker hele landet i kraft af et omfattende netværk af underleverandører.

FrameMakers
Nørre Allé 22, 1.
8000 Århus C

Tlf: 21 62 91 11

FrameWorkers Photography
Er en mindre freelance fotograf-virksomhed med fokus på portrætter af både erhvervsfolk og private. Endvidere udføres Google fotograrering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Læs mere på www.businessphoto.dk

Kontaktoplysninger
FrameWorkers
Nørre Allé 22, 1.
8000 Århus C
att. Rasmus Hansen

Telefon: 21 62 91 11
www.frameworkers.dk
ras@frameworkers.dk

Fleksible kontorlejemål

læs mere her

Lejere i kontorfællesskab BindingsVærket Århus

Følg med på Facebook