Kontorfællerne

På BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten i det hyggelige køkken.

Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene. 

Lejere i BindingsVærket

Høks
Vi udvikler og implementerer skræddersyede hjemmesider og webløsninger til din virksomheds behov og hjælper dig med den efterfølgende markedsføring. Læs mere på www.hoeks.dk
Book Studenterkørsel
Danmarks største formidlingsportal af studenterkørsler.
1 klik. 1. samtale. 3 tilbud.
Gratis og helt uforpligtende!
http://www.bookstudenterkorsel.dk/
adhTranslation
v/Annette Horsbøl

Jeg er statsautoriseret translatør i engelsk og arbejder mest med oversættelse fra norsk, svensk og engelsk til dansk inden for markedsføring, beklædning, hotel- og rejsebranchen samt tekniske tekster.

Kontaktoplysninger
E-mail: adhtranslation@hotmail.com
Telefon: 60642810

MessageMatters
MessageMatters er et kommunikationsbureau, der hjælper din virksomhed med knivskarpe budskaber. Budskaber, der sælger dit produkt, motiverer dine medarbejdere eller skaber relationer med samarbejdspartnere. Det kan være gennem tekster til hjemmeside, nyhedsbreve, sociale medier og brochurer. Måske er artikler i egne magasiner, presseomtale eller events i stedet den rette vej til målet. Det finder vi ud af sammen.

MessageMatters.dk
Stina Askholm Hansen
tlf. 60 65 44 42

Happy Helper
Er en rengøringsplatform, hvor erhverv og private kan booke deres egen rengøring. Som der er airbnb for udlejer. så er der happyhelper for rengøring.
aarhus@happyhelper.dk
www.happyhelper.dk
So Couch Studios
Vi udnytter Ethereum-blockchainen til at genofinde MMORPG spil-genren ved at give kontrol over spilverdenen og de digitale items i spillet tilbage til spillerne!

I Ember Sword er det spillerne der har kontrol over verdenen gennem decentraliseret ejerskab over landområder i spillet, og i stedet for at købe kosmetiske items fra os igennem microtransactions, anskaffer spillerne sig dem igennem gameplay som verificerbare, sjældne crypto collectibles.

Læs mere her: http://socouch.com

Kontaktoplysninger:
E-mail: Sune@socouch.com

FrameMakers
Er et kommunikationsbureau bestående af dygtige personer indenfor grafisk design, tekstforfattelse, konceptudvikling, fotografering og kommunikationsstrategier. Vi leverer løsninger til internet, tryksager, mobil reklame (taxa, fly-haleror m.m.) og søger altid at opbygge den gode relation til vore kunder og samarbejdspartnere.

Således lever vi primært af et stærkt netværk af tilfredse kunder og glade samarbejdspartnere som anbefaler os til nye spændende opgaver og udfordringer.

Vi har p.t. kontor i Århus, BindingsVærket, og dækker hele landet i kraft af et omfattende netværk af underleverandører.

FrameMakers
Nørre Allé 22, 1.
8000 Århus C

Tlf: 21 62 91 11

FrameWorkers Photography
Er en mindre freelance fotograf-virksomhed med fokus på portrætter af både erhvervsfolk og private. Endvidere udføres Google fotograrering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Læs mere på www.businessphoto.dk

Kontaktoplysninger
FrameWorkers
Nørre Allé 22, 1.
8000 Århus C
att. Rasmus Hansen

Telefon: 21 62 91 11
www.frameworkers.dk
ras@frameworkers.dk

Memoir Medier
Vi er et ungt og energisk mediebureau, som vil hjælpe små- og mellemstore virksomheder. Vi brænder alle for at fortælle historien. Historien bag virksomhedens facade.
Det gør vi via nøje planlagte strategier, kvalitetsproduktion og præcis publicering på relevante kanaler.
Kontaktoplysninger: rasmus@memoirmedier.dk
The Wilderness Incorporated
Kursusledelse, Rekruttering, Rådgivning, Organisationsudvikling, Kulturforståelse og formidling
Monitorering, Evaluering og Impact-måling af udviklingsprojekter
Projektformulering og ledelse
Civilsamfundsudvikling i DK og udviklingslande
Organisationsudvikling bl.a. ved hjælp af :

Theory of Change (TOC),
Most Significant Changes (MSC),
Results BasedManagement,

Ledelse af forandringsprocesser i
organisationer.
http://wildernessinc.dk/

Bechs Forlag
Bechs Forlag forlag blev etableret i 2006 for at gøre lydbøger tilgængelige for alle i både CD-format og som download. Vi specialiserer os i klassisk og moderne prisvindende skønlitteratur og udgiver primært lydbøger, men også e-bøger og trykte bøger.
http://bechsforlag.dk

Fleksible kontorlejemål

læs mere her

Lejere i kontorfællesskab BindingsVærket Århus

Følg med på Facebook