Kontorfællerne

I BindingsVærkets kontorhotel sidder en række engagerede lejere fra vidt forskellige brancher. I et uforpligtende fællesskab danner vi netværk og udveksler erfaringer, f.eks. over frokosten i det hyggelige køkken.

Hos BindingsVærket Kontorfællesskab tror vi på værdien af et godt socialt og fagligt netværk og ser det kun som en fordel, hvis der sendes fakturaer mellem skrivebordene.

Lejere pt. i BindingsVærket

Your Linguist

Your Linguist er en enkeltmandsvirksomhed, som løser opgaver inden for følgende områder:

Oversættelse i sprogkombinationerne engelsk-dansk, tysk-dansk. svensk-dansk og norsk-dansk.

Korrektur og sprogrevision – også for studerende.

I kraft af en baggrund som speciallærer og voksenunderviser tilbyder Your Linguist også 1:1-undervisning i skrivning, der skræddersys efter personlige behov – kommasætning, klarhed, akademisk skrivning eller andet.

MacFarlane Psychology Group
We are a small psychology and psychotherapy clinic, with offices in Copenhagen and Aarhus. We focus on offering high quality psychotherapy services in English and Spanish, by therapists who, themselves have had significant cultural and language experiences outside of Denmark.
Read more https://psychologygroup.dk/

The Wilderness Incorporated

Kursusledelse, Rekruttering, Rådgivning, Organisationsudvikling, Kulturforståelse og formidling
Monitorering, Evaluering og Impact-måling af udviklingsprojekter
Projektformulering og ledelse
Civilsamfundsudvikling i DK og udviklingslande
Organisationsudvikling bl.a. ved hjælp af :
Theory of Change (TOC),
Most Significant Changes (MSC),
Results BasedManagement,

Ledelse af forandringsprocesser i
organisationer.
http://wildernessinc.dk/


FrameWorkers Photography
Fotograf-virksomhed med fokus på portrætter af både erhvervsfolk og private. Endvidere udføres Google fotografering hvor Street View bringes indendørs hos danske virksomheder. Læs mere på https://businessviewdenmark.dk/ og https://frameworkers.dk/


Sponsor-salg IVS
Sponsorsalg har til formål at sikre midler til lokalsporten. Det være sig midler indenfor rådgivning, kommunikation, storskærmsløsninger og salg af sponsorater. Derudover har vi flere andre projekter i skuffen, så tøv ikke med at kontakte os såfremt du er interesseret i at løfte din klub på forskellige kommercielle områder. Vores primære målgruppe er breddeklubber samt professionelle klubber. Vi er også åbne overfor samarbejder med forbund og sportsudøvere inden for diverse sportsgrene såsom motorsport, svømning, badminton mv. http://www.sponsor-salg.dk/formaal/

KursusMaker
KursusMakers mål er, at

  • udbyde kurser for pædagoger, lærere og andre fagfolk.
  • give viden og skabe videndeling inden for forskellige fagområder og erfaringsudveksling på tværs af roller og fag til dygtiggørelse af personalet på arbejdspladserne.
  • give den bedst mulige undervisning til en konkurrencedygtig pris.
  • medvirke til, at barnet, den unge, den voksne, den handicappede, den udsatte skal få de bedst mulige betingelser i livet.
    http://www.kursusmaker.dk/

FrameMakers
Er et kommunikationsbureau bestående af dygtige personer indenfor grafisk design, tekstforfattelse, konceptudvikling, fotografering og kommunikationsstrategier. Vi leverer løsninger til internet, tryksager, mobil reklame og søger altid at opbygge den gode relation til vore kunder og samarbejdspartnere.
Vi har kontor i Århus og dækker hele landet.
https://www.framemakers.dk/

Fleksible kontorlejemål

læs mere her

Lejere i kontorfællesskab BindingsVærket Århus

Følg med på Facebook