​Kontorpriser i Århus kontorfællesskab

​Hos BindingsVærket vil vi være det mest fleksible kontorfællesskab i Aarhus C. Det betyder, at vi finder en plads til dig i vores kontorhotel, der imødekommer præcis dine behov. Vi har fire typer af lejemål, men du er også velkommen til at kontakte os for at få en skræddersyet løsning.

Iværksætter

BindingsVærkets iværksætterpladser er øremærkede til dig, der lige er gået i gang og som måske er lidt usikker på fremtiden. Med en iværksætterplads får du, i op til 2 måneder, adgang til alle faciliteter mellem kl. 9 og 16. Du får ikke nøgler og du betaler ikke depositum – og du er ikke underlagt nogen opsigelsesfrist udover at du betaler for en måned ad gangen.

Pris: 1.000 kr. pr. måned ekskl. moms

Fleksibel

Som en af kontorfællesskabets fleksible lejere har du adgang til en af BindingsVærkets kontorpladser samt alle faciliteter netop de dage, hvor du har brug for det. Som fleksibel lejer har du ingen opsigelsesfrist men betaler blot for de dage hvor du anvender kontorpladsen.

Pris: 100 kr. pr. dag ekskl. moms

​Fuldtid

Som fuldtidslejer hos BindingsVærket Kontorfællesskab har du adgang til din egen faste kontorplads og samtlige faciliteter 24 timer i døgnet. Opsigelsesfristen for en fuldtidsplads er to måneder.

Pris: 1.800 kr. pr. måned ekskl. moms

Speciale for studerende

Med en specialeplads hos BindingsVærket får du fred og ro til at skrive dit speciale. Du får et fast skrivebord i en nærmere aftalt tidsperiode og har adgang til alle faciliteter 24 timer i døgnet.

Pris: 60 kr. pr. dag ekskl. moms

Virtuelt kontor

Behøver du blot en postadresse og måske en gang imellem adgang til et mødelokale, så er det også muligt. Vi kan videresende posten til dig hvis det ønskes.

Pris: 500 kr. pr. måned ekskl. moms

Ved udlevering af nøgler opkræves et depositum

Kontakt BindingsVærket Kontorfællesskab for et skræddersyet tilbud på din næste kontorplads. Tlf. 21 62 91 11, info@bindingsvaerket.dk.

Hvad har du brug for på dit kontor? Se BindingsVærkets faciliteter.

Et af byens ældste og billigste kontorfællesskaber

Som kontorhotel ønsker vi hos BindingsVærket at give byens iværksættere de optimale rammer for at udvikle deres forretning – til den lavest mulige husleje. Det har været en del af vores mission siden år 2000, hvorfor vi også i dag er et af byens absolut billigste kontorfællesskaber.

Stort mødelokale

I det rolige baghus har vi indrettet et stort og charmerende mødelokale. Med altan, brændeovn, eget køkken og toilet. Lej det for kr. 100,- /time.​

Med i huslejen får du

Virtuelt kontor / postadresse

Ønsker du blot en postadresse og måske adgang til vort mødelokale af og til, så lader det sig gøre for kr. 500 – 800 pr. mnd. Kontakt for nærmere aftale.

Læs mere

Fantastisk kontorfællesskab, med plads til at man både kan fokusere på arbejdet, men også tilbringe hverdagen med interessante mennesker - alt fra ambitiøse forretningsfolk, iværksættere og freelancere til studerende der skriver speciale.


God energi, hyggelige lokaler og ikke mindst en kanon beliggenhed. Og så er der altid fyldt op med kaffe, hvilket jo er det vigtigste. Varm anbefaling herfra.​

- Rune Jensen​

Hyggeligt centralt beliggende kontorfællesskab, med super søde "kolleger"/kontorfæller. Jeg vil helt klart anbefale Bindingsværket til enkeltmands eller mindre virksomheder. Jeg kender ikke til et kontorfællesskab i denne prisklasse med samme gode beliggenhed. Der er god men produktiv stemning på kontoret, og gratis frugt og kaffe.

- Global Image

Socialt, hyggeligt og et godt beliggende kontorfællesskab til RIGTIG gode priser. Henvender sig bedst til nyopstartede virksomheder (1-3 personer), som ikke gider betale i dyredomme for deres første kontor (Eller betale meget for en kontorplads i det hele taget)

- Søren Madsen

Hvad siger vores lejere?​​

Kontorfællesskab Aarhus - BindingsVærket

Nørre Alle 22, 1, 8000 Aarhus C​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 62 91 11

E-mail: info@bindingsvaerket.dk

CVR​: 20421886

Fleksibelt kontorfællesskab

Forskellige virksomheder har forskellige behov. Hos BindingsVærket Kontorfællesskab har du mulighed for at indrette dig efter dine individuelle ønsker.

Som fuldtidslejer kan du rokere til større eller mindre lokaler i takt med, at din virksomhed udvikler sig – og der er adgang til kontoret døgnet rundt alle ugens dage.