​Faciliteter i kontorfællesskabet

​Som lejer i BindingsVærkets kontorhotel har du de faciliteter, du skal bruge for effektivt at drive din forretning. Kontorfællesskabets vicevært sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om din virksomhed.

BindingsVærket kontorfællesskab tilbyder

  • Højhastighedsinternet med backup (1000 MB / 100 MB)
  • Skrivebord med stol og reol
  • Fri adgang til stort og charmerende mødelokale med projektor
  • Fri sort-hvid-print og -kopi
  • Frisk frugt og te
  • Køkken
  • Post-service
  • Toilet med bad
  • Rengøring
  • Godt selskab​

​Hvad med parkering?

​Det koster kr. 500,- om året pr. bil at parkere i hele Ø-gadekvarteret som vi er en del af. Og i dagtimerne er der oftest rigtig gode muligheder for at finde parkeringsplads fordi beboerne i området kører væk. For at tegne en erhvers-parkeringslicens ved kommunen skal virksomheden være registreret hos os. Ordningen gælder for køretøjer, hvor virksomheden enten står som ejer eller bruger på køretøjets registreringsattest. Læs om parkeringsforhold her.

Hør mere om faciliteterne på BindingsVærkets kontorhotel. Ring på tlf. 21 62 91 11, eller skriv til info@bindingsvaerket.dk.​

​Find en kontorplads, der passer til dit behov

Iværksætter, Specialeplads, Fleksibel eller Fuldtid? I BindingsVærkets kontorhotel får du en lejekontrakt, der passer til dit behov.

Hvad koster en kontorplads?

Bemærk – kort opsigelsesfrist

Med kun 2 måneders opsigelse og mulighed for at opsige samme dag, som du flytter ind, er beslutningen om at flytte ind hos BindingsVærket meget overkommelig. I praksis satser du altså kun to måneders husleje, når du flytter ind hos os.

Et af byens ældste og billigste kontorfællesskaber

Som kontorhotel ønsker vi hos BindingsVærket at give byens iværksættere de optimale rammer for at udvikle deres forretning – til den lavest mulige husleje. Det har været en del af vores mission siden år 2000, hvorfor vi også i dag er et af byens absolut billigste kontorfællesskaber.

Stort mødelokale

I det rolige baghus har vi indrettet et stort og charmerende mødelokale. Med altan, brændeovn, eget køkken og toilet. Lej det for kr. 100,- /time.​

Med i huslejen får du

Virtuelt kontor / postadresse

Ønsker du blot en postadresse og måske adgang til vort mødelokale af og til, så lader det sig gøre for kr. 500 – 800 pr. mnd. Kontakt for nærmere aftale.

Læs mere

Fantastisk kontorfællesskab, med plads til at man både kan fokusere på arbejdet, men også tilbringe hverdagen med interessante mennesker - alt fra ambitiøse forretningsfolk, iværksættere og freelancere til studerende der skriver speciale.


God energi, hyggelige lokaler og ikke mindst en kanon beliggenhed. Og så er der altid fyldt op med kaffe, hvilket jo er det vigtigste. Varm anbefaling herfra.​

- Rune Jensen​

Hyggeligt centralt beliggende kontorfællesskab, med super søde "kolleger"/kontorfæller. Jeg vil helt klart anbefale Bindingsværket til enkeltmands eller mindre virksomheder. Jeg kender ikke til et kontorfællesskab i denne prisklasse med samme gode beliggenhed. Der er god men produktiv stemning på kontoret, og gratis frugt og kaffe.

- Global Image

Socialt, hyggeligt og et godt beliggende kontorfællesskab til RIGTIG gode priser. Henvender sig bedst til nyopstartede virksomheder (1-3 personer), som ikke gider betale i dyredomme for deres første kontor (Eller betale meget for en kontorplads i det hele taget)

- Søren Madsen

Hvad siger vores lejere?​​

Kontorfællesskab Aarhus - BindingsVærket

Nørre Alle 22, 1, 8000 Aarhus C​

Klik her for rutevejledning

Telefon: 21 62 91 11

E-mail: info@bindingsvaerket.dk

CVR​: 20421886

Fleksibelt kontorfællesskab

Forskellige virksomheder har forskellige behov. Hos BindingsVærket Kontorfællesskab har du mulighed for at indrette dig efter dine individuelle ønsker.

Som fuldtidslejer kan du rokere til større eller mindre lokaler i takt med, at din virksomhed udvikler sig – og der er adgang til kontoret døgnet rundt alle ugens dage.